Οδηγίες REST: Η Πρώτη Εμπειρία

13295212_10154020325320831_2103815839_nΠολλοί άνθρωποι ανησυχούν όταν πρόκειται να βιώσουν την εμπειρία της REST την πρώτη φορά. Ίσως φοβούνται ότι θα είναι μόνοι στο σκοτάδι, ότι δεν θα έχουν αρκετό οξυγόνο, ότι θα τους πιάσει κλειστοφοβία κ.α.

Οι ανησυχίες αυτές είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης αίσθησης απώλειας του ελέγχου. Παρόλα αυτά η εμπειρία της REST είναι απολύτως ελεγχόμενη.

Μπορείτε να μπείτε και να βγείτε από την δεξαμενή οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δεξαμενή με την πόρτα τελείως ή μερικώς ανοιχτή. Ο πιο «σωστός» τρόπος να χρησιμοποιήσετε την δεξαμενή, είναι αυτός που σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Πριν μπείτε στην δεξαμενή, ανοίξτε την πόρτα απλά για να νιώσετε το βάρος της. Είναι πολύ ελαφριά και ανοίγει ιδιαίτερα εύκολα. Αν κλείσετε την πόρτα όταν μπείτε μέσα στην δεξαμενή είναι πολύ σκοτεινά και ίσως αυτό σας δημιουργήσει μια αίσθηση αποπροσανατολισμού. Όταν μπείτε μέσα και πριν ξαπλώσετε, ανοίξτε και κλείστε την πόρτα για αρκετές φορές παρατηρώντας πόσο διαφορετική είναι η επιφάνειά της από την υπόλοιπη επιφάνεια του χώρου.

Η δεξαμενή είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε απόλυτη άνεση αναπνοής και υπάρχει ένα σύστημα ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε ο αέρας στον χώρο της δεξαμενής να ανανεώνεται.